God morgon!

Idag tänkte jag bjuda på lite bilder från vårt nya vita kök. Jag vet att jag lovade att visa köket men har liksom inte riktigt haft tid att fota det och det blir ju så snabbt mörkt om dagarna så bilderna blir ju inte riktigt som man egentligen vill. Men igår efter jobbet lyckades jag att knäppa några bilder.

 Bilderna gör inte rättvisa åt det ljusa köket men en idé får man hur det ser ut ändå.

Här kommer lite bilder av köket i olika vinklar.

IMG_9607

IMG_9608

IMG_9610

IMG_9613

 

IMG_9599

Det som fattas är ny blandare och vitvaror som ska bytas snart.

 

Vårt hus är ett luftigt hus med öppen planlösning och stora fönsterpartier som ger inbjudande  sällskapsutrymmen.

Köket är rätt så stort och ligger precis intill vardagsrummet som är enormt, ja vardagsrummet går säkert på 50 kvm om inte mer.

Hoppas ni gillar bilderna 🙂

Nu måste jag rusa, massa todos som måste hinnas med idag! 🙂

Kram söta och trevlig Onsdag!

/E