IMG_9529

IMG_9532

Lördagens lunch, nachotallrik med tomatsalsa! 🙂

Skatterna älskar denna här!

 Lite tips på hur man kan variera tacos.

Man tillagar köttet på samma sätt som tacos men tillsätter svarta bönor till färsen också.

Tomatsalsa gör man enkelt genom att tärna 4-5 tomater och finhacka lite lök och blanda 2 msk tomatpure, 1 msk honung,

lite vinäger och olja, salt, peppar och blanda allt. Jag brukar också hacka lite färsk koriander och tillsätta, jättegott!

 Skär lite gurka, paprika, avokado och majs som man kan ha vid sidan om.

Sedan lägger man köttfärsröran på ett stort fat och lägger ca 125 g nachochips runtom.

Toppa med färsk persilja eller koriander.

Serveras med en klick gräddfil.

Snabbt, enkelt och gott!

Vi hade denna rätten för några månader sedan i Linas matkasse och skatterna gillar den massor! Jag brukar variera den med tacos.

Nu är skatterna på tennis med T och jag ska iväg till gymet för att köra ett hårt pass!

Trevlig Lördag!

/E