Hej och välkommen måndag!

Det har varit lite mindre aktivitet på bloggen dem sista dagarna på grund av att vi håller på att byta vårt ek kök till vitt. Det är kaos nu här hemma och ni som känner mig  vet att jag hatar när det är stökigt och rörigt…men jag biter ihop och längtar tills allt blir färdigt. Vitt kök och vitt kakel! 🙂 Längtar, drömmer & visualiserar… 🙂

Många tycker att jag är lite knasig för att jag byter ut nästan ett nytt kök till ett vitt…men jag är så trött på ek…har jag bestämt mig för något så har jag, envis som jag är 😉 Stackars min T 😉

namnls_186133473

Vårt kök kommer att likna detta här som ni ser på bilden…samma luckor och samma skålhandtag, funderar dock på att välja mässing handtag istället…

De vita kaklet som ni ser på bilden har vi också valt till vårt kök, vackert och tidlöst! Tröttnar aldrig!

Nej hör ni…måste rusa!

Kram så länge!

/E