IMG_1359

IMG_1363

Har använt dessa produkter från Yves Rocher nu i en vecka och måste säga att jag är jättenöjd än så länge.

Min hud behöver mycket fukt och jag vet att fukt är det absolut bästa för just
min hud. Jag måste alltid ha ett serum som jag använder både morgon och kväll och då får jag direkt finare glow och huden i ansiktet blir så mycket fräschare. Dessa skönhets produkter är riktigt fuktgivande och boostar mitt ansikte och dekolletage.

Det finns för alla olika hudtyper. Jag har en typisk blandhy men går mest och det torra, speciellt nu när det blir kallare i luften.

Jag köpte rengöring, serum, dagkräm och en ögonkräm från samma serie.

Hudvårdsserien heter Hydra Végétal, den intensivt återfuktande effekten kommer från sav från lönn och blå agave och varar i hela 24 timmar. Luktar helt underbart och tillsammans med den härliga konsistensen gör att huden känns underbart mjuk och smidig. 

Ni kan läsa mer om dessa produkter här.

Det bästa av allt är att de inte kostar skjortan 🙂

Nu har jag bara testat dessa produkter i en vecka så jag kanske ändrar min åsikt om någon månad eller så…n men än så länge är jag nöjd 🙂

Nu kallar sängen! Jag är helt slut efter kvällens spinnigspass!

Nattakram

/E