Hej och välkommen fredag!

Idag börjar jag lite senare och då kan man ju passa på att träna!

Många har undrat vad jag gör när jag tränar på gymmet och så här brukar jag lägga upp min träning…

Mitt upplägg för våren ser ut så här; Två styrkepass i veckan, ett riktigt tungt och ett som är mer intensivt och pulshöjade. Sedan 4 löppass. 2 stycken kortare intervallpass ( 20 – 30 min) och två längre rundor, mellan 8 km och 1 mil. På mina Intervallpass på löpband växlar jag 2 minuter mellan nivå 9 och nivå 14  i minst 20 minuter. Det är ruggigt effektivt! Om jag vill toppa formen så lägger jag till några PWs på detta också.

tumblr_lmlrbdq8dm1qfl3fio1_500_5301e73a9606ee0933b5b4c9

Till hösten förutom min träning på gymmet ska jag också börja på yoga och det ser jag fram emot. Ett otränat sinne hoppar som en apa från gren till gren utan att stanna upp. Yogan lär dig att rikta tankarna mot ett fokus – utan att distraheras – och stilla den vilda apan. Yoga tränar också balans, styrka och smidighet. Låter härligt!

Önskar er en trevlig Fredag!

Puss!

/E