IMG_5499

God kväll!

Jag landade precis i soffan efter ett svettigt träningspass och sedan en varm dusch. Så skönt!

Jag och T tränar nästan varje dag och jag älskar det verkligen. Träningen är min livsstil, något jag brunnit för i evighet. Det har liksom alltid funnits i mitt liv  mer eller mindre.Vissa perioder tränar jag varje dag och ibland blir det bara en eller två gånger i veckan…men att sluta träna helt eller aldrig finns inte i min värld liksom. Jag försöker alltid att hitta balansen mellan kost,träning, vila och livsstil och det är inte alltid så lätt när vardagen hinner i kapp och man har 2 små skatter.

Jag kan inte neka till att det är ett pusslande för att få till det och jag har tur som har en så snäll och förstående man som helhjärtat ställer upp för att jag ska kunna träna varje dag. Jag försöker göra detsamma för honom såklart 🙂

Sen har jag tur som har  fina och snälla föräldrar som också kan passa skatterna då och då så att jag och T kan träna ibland tillsammans 🙂

Men nu så…jag skulle ju er lite skönhets tips. 🙂

Något som jag alltid köper är hårprodukter på frisörsalonger. Jag tycker att det är lika viktigt att sköta om sitt hår som sitt ansikte eller sin övriga kropp.

Det är viktigt med bra produkter när man vill ha fint och friskt hår.

Mitt absoluta favorit schampo, balsam och hårinpackning kommer ifrån L’anza.

Serien heter Healing Moisture och alla produkterna doftar gudomligt gott och gör håret jätte fint och glansigt.

Jag har ganska långt och mycket hår och kan inte använda produkter som tynger ner för mycket, därför passar denna serie mig utmärkt.

Schampot heter Tamanu cream schampo, 

Balsamet heter Kukui Nut

Hårinpackningen heter Moi Moi hair masque

Tips! Tips!

IMG_5504

I mitt badrumsskåp just nu, Facial serum rose otto från Estelle & Thild med extrakt från melon, svartavinbär och tallbark plus en cocktail av olika vitaminer. Det är ett svenskt märke som blivit ordentligt populärt bland alla som älskar ekologiskt  – och bland alla andra också för den delen. Jag älskar allt som är ekologiskt så jag ger  Estelle & Thild en kollektiv och virtuell tumme upp bara pga det 🙂

På huden känns den uppfriskande och fräsch. Jag har använt den i några veckor och måste säga att jag verkligen gillar den än så länge.

Jag köpte också ögonkräm från samma märke och den är lika ljuvlig som serum.  Jag älskar dofterna i Estellle & Thilds produkter,  en härlig doft av bergamottolja som ger lite spakänsla. Dessutom en relativ mild doft som inte blir för stark.

Jag är nyfiken på att testa mer produkter från denna serie, har hört att ansiktsoljan ska vara jättebra.

En kräm som jag gillar massor är Super Glandin som också är ett svenskt märke. När jag passerat 30 försöker jag att använd förbyggande krämer mot rynkor. Vill ju vara rynkfri så länge som möjligt 😉

Anti Wrinkle Creme är en ansiktskräm med bland annat essentiella fettsyran GLA (från gurkört) och vitaminerna E och C. Krämen ska förebygga rynkor och återfukta huden på djupet.

 Ja jag vet det är en krämdjungel ”out there” och det är svårt att veta vad som är bra eller dåligt men jag älskar hudvård och gillar att testa nytt 🙂

Nu kallar sängen mina vänner….jag är helt slut!

Puss o kram från mig!

/E