IMG_2245

IMG_2232

IMG_2255

IMG_2279

IMG_2345

IMG_2535

IMG_2447

IMG_2366

Hej Fredag!

Det känns som lördag 🙂

Igår åkte vi med skatterna till Månstorps gavlar som är en slottsruin på Söderslätt i Västra Ingelstads socken i Vellinge kommun i Skåne. Ett mysigt ställe med mycket vacker natur omkring. Det bästa jag vet är att vandra bland gamla slottsruiner som ligger i naturområden eller slottsparker!  Jag måste ha varit en prinsessa i ett annat liv 😉 Jag sa till T att någon gång under sommaren måste vi till ett gammalt slott och övernatta och jag vet faktiskt precis vilket det blir 🙂

I går kände vi att sommaren närmar sig med stormsteg och snart är det dags igen för havsbad och plocka smultron med skatterna och cykelturer på grusiga småvägar och vi längtar så! Sitta och grilla till sena kvällar och åka och fiska med barnen…

Snart är vi där…:)