Familjeliv,  Inredning

Julgran

God kväll i stugorna!

Jag har precis landat i soffan och är helt slut efter denna dagen. Det är mycket på jobbet nu innan jul och mycket som ska fixas hemma också innan julafton. Jag och T åkte iväg  för att köpa en gran och sedan handla lite inför julfesten imorgon som ska vara hos Angelina. Varje år brukar vi köpa julgran på samma plats, det ligger vid Bellevuegården framför bensinmacken JET i Malmö. Vi har alltid varit super nöjda och granen har varit lika fin som alltid och brukar hålla i flera veckor utan att barra. Förra året var vi tvungna att köpa den någon annanstans pga att vi kom alldeles för sent och mannen som sålde dessa fina granar hade redan åkt. Vi åkte till IKEA och köpte där istället, en ung kille som sålde julgranar lovade att dessa var de bästa granar i hela Malmö som skulle hålla sig fina ända in till påsk 😉 Vi betalade nästan en tusenlapp och litade på killen, men redan efter ett par dagar började den barra och drack knappt något vatten. Så där kommer vi aldrig köpa gran mer! Kungsgran är min favorit, den måste var jämn och stor,helst som en disney julgran. Nu ligger den i garaget och väntar på att vi ska klä den imorgon 🙂 Jag är jätte kräsen när jag köper gran,står och väljer i säker över en halvtimme innan jag bestämmer mig, den måste helt enkelt vara perfekt! Visa människor kommer och tar den första bästa och åker hem, det skulle jag aldrig kunna göra. 🙂

 

 

Tänkte visa min nya ljusstake som har nu fått sig en plats på bordet i vardagsrummet tillsammans med de andra i familjen, älskar dessa fina ljusstakar!

Nu blir det filmmys med T, hoppas att det blir någon bra film så jag inte somnar!

Natta kramar!

Kram/E

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *