Allrummet

Här kommer lite bilder på allrummet på övervåningen. Det var ett tv-rum innan men vi använde det inte så mycket för att titta på Tv. Barnen tittar helst i sina egna rum eller sitter med oss i vardagsrummet. Jag älskar ju kläder, väskor och skor,  kände att det behövdes mer garderober och förvaring här hemma, så allrummet passade ju perfekt! En nya matta och fåtölj som fattas, men annars är jag nöjd 🙂

 

 

 

 

 

I garderoberna luktar det fluffy Towels, älskar allt från Yankee Candle. Clean Cotton är också en stor favorit!

Och färska liljor såklart 😉

Nu ska jag fixa mig fin och kila iväg på ett spännande möte!

Önskar er en trevlig torsdag!

/E


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *