Givande möte och träning

En trött mamma som landade precis i soffan. Somnade till när jag nattade lilla skatten, nu funderar jag om jag ska ta ett varmt bad eller en snabbt dusch innan jag däckar i sängen.

Idag har det varit en intensiv och en mycket givande torsdag. Mötet gick jätte bra och jag ser fram emot ett roligt samarbete 🙂

På kvällen körde jag och stora skatten och Alicia (grannen) till stan för att dansa afro dans. Maja tycker att det ska bli så roligt att börja dansa och ser fram emot nästa torsdag. 🙂 Idag kände jag en enorm längtan efter min träning när jag såg alla tjejer stå där och hoppa 🙂 Så nästa vecka Friskis,  here I come!!

 

Blus och kofta Lindex, skinnkjol Vero moda  och skor Replay. Nu en trött mamma som sitter i mys-pys byxor och slappar 🙂

Varmt bubbelbad och sedan sängen!

Puss o kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *