Familjeliv

till tomten…

Tjejerna här hemma är klara med sina önskelistor för l ä n g e sedan och Tomten har redan varit här hemma och lämnat alla paket till skatterna under granen. En stor sessa önskade sig massa nya kläder, nitendo spel och lite monster high dockor, en liten sessa, är fortfarande liten och gillar allt som går under kategorin barbie, monster high och pyssel grejer, för det älskar hon. Ja, kläder var också med på önskelistan 🙂

Och nu tänkte jag bara, att om tomten undrar så har även jag gjort mig en mindre lista 😉  Jag har varit en snäll tjej  (ok rätt så snäll i alla fall, jag har ju min dagar ibland , men vem har inte det ;))  så vill jag bara påminna tomten vad jag önskar mig allra mest…
Denna fina burberry kjolen står fortfarande högst på önskelistan.
En ny Louis Vuitton väska, Damier Speedy 30 🙂
Eller…
En burberry bowling bag 🙂
Dessa fina sängkläder från lexington, (skulle vara så mysigt att sova i.)
Denna jackan är så så finnnnn! Kommer från Burberry.
Ok Tomten, jag vet lite dyra julklappar men en önskelista är ju en önskelista 😉
God jul Tomten!
Kram/E

2 kommentarer

  • Angelina

    Hehehe jag tänkte just på det, syn om tomten… Men har du varit riktig snäll så är jag säker på att tomten kommer med något av dessa. Vi får se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *