Vita

Ojojoj, busy busy mamma idag men jag kikar in en snabbis här under kvällen. Idag har vi varit på jakt efter vita tv apparater till skatternas rum. De andra lämnade vi tillbaka för att jag tyckte att svarta inte riktigt passade till prinsessornas rum, jag har tjatat hela helgen och stackars T fick leta i typ hela Malmö för att hitta vita.  MEN! Idag kom han hem med 2 st nya samsung som han hittade på SIBA, jätte fina och jätte vita och moi är happy 🙂 Ja det är inte lätt att leva med en perfektionist till fru  😉  Nu – fil med hallon och chaithé. Ääälskar hösten:)

 

God natt vänner.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Vita”

  1. Profilbild för Maria

    Visst är det mysigt med hösten 🙂

  2. Profilbild för citymom

    Snyggt med vitt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *