Familjeliv,  Mode & Stil,  Shopping

Kavaj

Hej!

Första veckan är snart avklarat och det känns faktiskt bra att börja jobba igen, gillar ju mitt jobb jätte mycket. Julia trivs i skolan och det gör mig så glad! Maja hälsar på henne så fort hon har rast, hon är rädd att lillasyster inte ska vara ledsen, gullunge!

Ville vissa er min nya kavaj från Lexington som jag köpte på rean från deras nätbutik. Jag älskar kavaj, kavaj kan man ha till precis vad som helst! Jag har ju redan sen tidigare en nästan likadan fast i marinblått, och är jätte nöjd.  Men jag kunde inte låta bli att köpa den här också som var på rean och är alldeles underbar 🙂

Stickat kavaj i bomull och blå vita ränder, me like! 🙂

KRAM

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *