Missoni-Lindex

Många känner nog igen Missoni när de ser deras zigzag randiga tyger – nu ska Missoni samarbeta med Lindex!!.  Jag gillar Missoni så jag tycker detta är jätteskoj!! Kollektionen består av dam, barn, underkläder och accessoarer, 10% av försäljningen går till kampen mot bröstcancer! Barnkollektionen är jätte fin, super härliga färger och mönster som kommer liva upp hösten. 🙂 Jag ska hålla utkik så jag inte missar att köpa något till mina Prinsessor 🙂

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Missoni-Lindex”

  1. Profilbild för Anna

    Ser också fram emot deras kollektion 🙂 puss o kram

  2. Profilbild för ewasverklighet
    ewasverklighet

    Puss och kram, hoppas att ni har det bra på semester! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *