Familjeliv

Mysig dag i Kåseberga

God kväll i stugan! 🙂

Vi har haft en solig dag i Kåseberga på Österlen. Vädret var fint och alldeles vindstilla. Kåseberga hamn, med sina mysiga restauranger och fiskrökerier och Ales stenar, är väl värda ett besök 🙂 Älskar att vara där och har så många fina minnen därifrån, barnen tyckte också att det var supermysigt. Vi kom hem strax innan 8 på kvällen, T fixade en jättegod middag, sent var det, men det är semestertider nu, vi njuter att bara ta det lugnt och slippa tänka på klockan 🙂

Mitt i Kåseberga såg vi Rolf Lassgård från Jägarna och Walander filmerna 🙂

Älskar sådana dagar när hela familjen är tillsammans och att slippa tänka på klockan 🙂

Nu sover skatterna och det är filmtajm för hela slanten 🙂

Puss och God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *