Tropikariet

Idag har hela familjen gjort en utflykt till Tropikariet i Helsingborg. Stället ser inte mycket ut för världen utifrån men var verkligen fint ordnat inuti! 🙂 Här finns Hajar, krokodiler, ormar, ödlor, apor (som klättrar fritt inne i tropikariet, fladdermöss som också flyger fritt, lite läskigt tyckte jag och skatterna 🙂 spindlar, stoora sköldpaddor och massor med andra djur. Hajarna var mest spännande tyckte vi allihop. Nästa vecka ska vi till Köpenhamn, till zoo, för att se lite fler djur 🙂

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Tropikariet”

 1. Profilbild för Anna

  Vilka fina bilder 🙂 vi får också åka dit 🙂

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Haha, ja det var kul att se även för vuxna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *