mysig söndag

Mysig söndag. Vi har en lugn och skön söndag här hemma, Bella är på besök och leker med skatterna. Vi har precis ätit en god middag som T fixade, och alla är bara så propmätta. Bella åt tre portioner och det var jätte viktigt att jag skulle berätta detta för hennes mamma 😉 Lilla snäckan! Nu leker tjejerna fint och jag har en massa att stryka, Puh!

Det känns galet att se i kalendern att semestern är i sikte 🙂

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”mysig söndag”

  1. Profilbild för Angelina
    Angelina

    Hehe som man inte ge henne mat. Bra! Så ska det vara….för att du ska tröstas så håller jag både med tvätt och stryka, säger också puh!!!!!

  2. Profilbild för ewasverklighet
    ewasverklighet

    Hon sa, säg det till min mamma, för du vet, jag brukar ju vara kinkig med maten 🙂 Sötis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *