Hej hej!

Så här på årets allra sista dag vill jag bara säga ett stort tack till alla er som kikar in här hos mig varje dag! Jag vet att den sista tiden har jag varit riktigt dålig på att blogga men vi har så mycket spännande i vårt liv som händer just nu….

2018 blir verkligen ett väldigt spännande år för vår del och redan i mitten av januari händer det en grej som vi kan knappt tro är sant! Tyvärr kan jag inte berätta det än här på bloggen, men snart kanske som sagt 🙂

Jag är verkligen så tacksam för allt i livet och tar inget för givet. ❤️

Sen har jag har verkligen lärt mig ju äldre och klokare jag blivit att inte lägga energi på att irritera mig på tusen grejer och försöka att alltid vara positiv (inte det lättaste ibland dock) och se det bästa i alla människor. Försök att inte vara avundsjuk på andras framgångar och glädje utan glädjas med! Att se det som är bra i det man har omkring sig och vara tacksam för det.

Det var lite tankar så där slutet på 2017 🙂

Idag ska vi till Bernardo och Veronica för att fira nyår och träffa massa vänner! Dock kommer vi sakna Angi och Björn med familj som fortfarande är i Chile!

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt, och på återseende 2018!

Kram/E