img_1477-1

God kväll och snart god natt 😉

Idag har det varit fullt upp hela dagen, jag är så himla trött och toklängtar till sängen….

Vi avslutade vår onsdag hos goda vänner, med smarrig mat och ett härligt sällskap. Vi kom hem rätt tidigt då det är jobb i morgon och jag behöver min beauty sleep 😉 Dock hade vi velat att sitta där mycket längre för det var så himla mysigt!  Morfar passade skatterna ikväll när vi var iväg. Mormor (mamma) är redan i Polen, jag körde henne till flygplatsen på lunchen och hon kommer vara borta i nästan tre veckor. Lilla skatten var lite ledsen idag och saknar henne redan, mitt lilla ❤️

Men jag har förklarat att hon måste iväg och träffa sin mamma som behöver henne just nu….

img_1459-1

Nu ska jag ska bara tvätta av mig sminket och ta en dusch och sedan direkt i säng!

God natt!

/E