large-768x512

img_0729

img_0680

champ-elyse-1392816734-qcih-slide

img_0452

img_0902

Vissa dagar drömmer man sig iväg och hela dagen har jag tänkt på Paris. Det måste verkligen vara världens vackraste stad. Allt är så himla fint där och det är verkligen precis som på film. Verkligen i min stil. Ovan lite blandade bilder från förra gången jag var där. Skulle verkligen vilja åka dit snart igen, väldigt snart ❤️

Har verkligen börjat uppskatta att åka till städer så mycket mer än på solsemester. Jag väljer hellre  London/Paris eller någon annan storstad än sol och bad. Det kan vara skönt såklart, men tycker man får ut mycket mer av att vara i en stad. Sådär tyckte jag dock absolut inte när jag var yngre 😉

Idag har skatterna haft tennis och kom precis hem, nu blir det middag och sedan så ska jag ut på en lång pw med skön musik i lurarna 🙂

Ha en fin kväll!

KRAM/E