684153_in_pp

Denna väskan från Chloé är en ljuv dröm! I den här murrigt höstliga färgen 🙂

Får nog bli ett köp till mig själv när jag fyller jämt nästa år 😉

45307916cm_13_f

Denna här från YSL står också högt på min önskelista!

Alltså jag och väskor! 😉

Hej!

Idag tog jag en paus från datan och mobilen, skönt att pausa ibland och bara vara med familjen. Jag tror att det är många som glömmer det ibland, nästan lite skrämmande. Förstår inte hur man kan lägga så mycket tid på fb, instagram eller andra sociala medier som vissa gör…

Det finns de som sitter mer i sin telefon än lever i nuet och stunden att faktiskt umgås med familj, människor och har trevligt.

Nej paus ibland från internet!

I morgon är det sista veckan innan höstlovet börjar och både jag och T har tagit ledigt från jobbet för att vara med våra skatter. Lilla skatten fyller ju år på måndag och vi har bokat SPA hotell i några dagar för att överraska henne, tror att hon blir superglad 🙂 Jag längtar redan!

Ska ni hitta på något kul på lovet?