Hej!

Här kommer min lista om saker som jag stör mig lite extra på 😉

1. Människor som kopierar rakt av. Roligt att kunna inspireras av andra men jag hatar folk som kopierar vad alla andra tycker om, försök att vara unik. Tyder väl mest på dålig fantasi!

2. Alltså något som jag stör mig sjukt mycket på är falskhet och framförallt människor som pratar skit om sina ”bästa vänner”, så falskt & fegt !

3. ”Så kallade vänner” som tar bort en från fb eller instagram för att bevisa något…. men går in på min blogg flera gånger per dag?  ”If you don’t like me and still watch everything I do. Bitch, you’re a fan” 😉

4. Folk som hela tiden försöker höja sig själva genom att kanske klanka ner på andra, eller som hela tiden måste sitta och berömma sig själva för omgivningen. Blääää! Brist på självförtroende, saknar bekräftelse eller vad?

5. Det som stör mig allra mest just nu är den svenska politiken. När ska svenskarna få upp ögonen för hur illa ställt det numera är i landet, och börja se till att göra något åt det??

img_8259

Har ni något speciellt som ni stör är på?

Ha en fin dag!

Kram

/E