IMG_8779

IMG_8787

IMG_8783

IMG_8792

Igår kväll var vi barnfria och passade på att äta på Atmosfär och att fira semester>!

Hej söta!

Har verkligen varit jättedålig på att uppdatera bloggen de sista dagarna men har haft en otrolig jobbig vecka på jobbet nu innan semester. En av anställda har visat sig från sin sämsta sida och har gjort något så fullt och okänsligt som har drabbat alla på företaget. Jag brukar oftast vara väldigt snäll men blir jag arg och besviken så är det andra puckar som gäller. Denna människan har alltså varit väldigt egoistiskt och riktig dum om jag säger så,  och tyvärr kommer det bli hennes förlust….

Nej, nu framöver bara positiv energi….

Semester är här och vi har massa roligt att se framemot.

Igår kom min mamma och hämtade våra skatter som skulle sova över hos dom och jag och maken fick lite ledigt tid tillsammans.

Vi gick till Atmosfär och hade en jättemysig fredag. Älskar att dejta min man!

Jättegod mat och himla trevlig personal som alltid. Vi satt inpå små timmarna innan vi tog taxi hem. 🙂

Idag ska vi till fina Bella som fyller år, blir jättemysigt att få träffa alla igen 🙂

Ha en fin lördagkväll !

/E