IMG_5753

IMG_5759

IMG_5761

IMG_5757

Fina hortensian håller sig fortfarande fin efter två veckor 🙂

Hej Tisdag och välkommen Juni 🙂

Idag blev det tacos till middag, lilla skattens val 🙂

I går var det stora skattens som fick välja och det blev grillat lax med färskpotatis och romsås, supergott!

I morgon blir det kycklingryta som T ska fixa.

Hur gör ni med middagar på vardagarna? Vi försöker alltid att laga middag tillsammans och duka fint, tända ljusen och sedan sitta länge och prata om dagen som varit, det är supermysigt! Jag tycker att matstunden ska vara härlig och inte stressig och hetsig.

Vi har haft Linas matkasse en längre tid men har pausat under sommaren då vi kände att det maträtterna blev lite tråkiga den sista tiden. Nu gör vi en meny för varje vecka och handlar därefter, smidigt och roligt kul för barnen att få vara med och bestämma 🙂

Ute öser regnet ner och det känns inte alls som sommar, känns mer som höst….

Önskar er en trevlig kväll!

Kram/E