Familjeliv

Fredag

IMG_6274

Fredagens, allt kommer från Hunky Dory förutom halsbandet som är från Gina.

Hej!

I går började jag känna mig krasslig, ni vet halsont och yr i skallen. Tänkte inte så mycket på det mer än att det kommer gå över. När jag kom hem kände jag mig ok i fem minuter sen kom det över mig. Det verkar som jag har fått mig en liten släng av influensan och jag som trodde att jag klarade mig så fint när alla andra runt om blev sjuka. Idag måste jag i alla fall en liten sväng till jobbet och sedan tar jag helg 🙂 Längtar till fredagsmys med min fina familj, myskläder i soffan och film. Jag måste vara frisk tills nästa vecka för då händer nämligen spännande saker på jobbet!

Happy Friday söta läsare!

/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *