Familjeliv

Vår Wilma

IMG_0928

IMG_1030

IMG_9843

Vår Wilma börjar blir stor , hon väger ca 8 kg och börjar blir riktigt tung. Vi har haft henne redan i 3 månader och blivit väldigt fästa vid henne. Barnen älskar henne och hon älskar de tillbaka 🙂

Hon har verkligen kommit in i våra rutiner och känns som hon redan tillhör familjen.

Hon sover bra på nätterna och vaknar när vi vaknar, annars sover hon om vi inte vaknar först…men igår var en annan femma…

Jag älskar vår lilla Wilma också men inatt gjorde hon mig tokig! Vi gick ut med henne vid tio som brukar vara den sista gången. Vi sommar elva men vaknar redan klockan tolv av att hon står och krafsar vid sängen. Vi tänker att hon kanske är kissnödig igen och T klär på sig mitt i natten och går ut med henne men inget kommer. Han lägger sig igen, ser till att vatten finns framme och drar hundkorgen närmare vår säng så att hon ser oss. Vi somnar om men vaknar av att hon piper vid sängen igen! Jag säger åt henne att gå och lägga sig vilket hon gör tillsist och somnar… men då börjar hon snarka som värsta gubbe så att jag inte kan sova…Grrr!

Vet inte vad det var med henne igår men jag måste erkänna att jag var nära på att kasta ut henne genom fönstret, så trött var jag! 😉

Hoppas att det bara var något igår och att vi får lite mer sömn inatt 🙂

Nattakramar!

/E

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *