Familjeliv

veterinären

IMG_0959 (1)

IMG_0975

IMG_0977

Stackars Wilma!

Idag åkte vi till veterinären med vår fina Wilma. Hon har fått små utslag på magen och vi ville att någon kunnig skulle få titta på henne. Tack o lov var det inget farligt utan bara lite eksem som hon har fått som kommer gå över av sig själv, vi ska bara tvätta med klorhexidin. Hon har förmodligen ätit något ute…

Nu ska jag fixa mig och gå på dejt med min fina man 😉

/E

2 kommentarer

  • Andreas

    Så ledsen hon ser ut på bilderna! Inte lätt….inte lätt….=)
    Jag minns att när Rex var liten så käkade han upp en igelkott (Just det!), som tur kräkte han upp den sedan. Jag var inte närvarande när han fångade/käkade upp den men såg det sistnämnda. Man får hålla koll på dem…våra små vänner. De behöver ständig uppmärksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *