Familjeliv

nytt objektiv

Godmorgon! Idag känner jag mig så utvilad 🙂

Igår kom T hem med ett nytt objektiv till mig. Det är en vidvinkel objektiv till min Canon. Jag har tagit lite testbilder, men tänkte att jag ska ta fler seriösa i helgen. Vid fotografering av landskap, byggnader och inomhus är vidvinkel ofta jättebra. Objektivet tar in väldigt mycket av omgivningen även om man står relativt nära. Det är ett perfekt objektiv för att fånga de bästa ögonblicken från våra resor. Åh vad jag längtar!

Från det ena till det andra. Fy…vad grym Zlatan varit igår. Helt fenomenal!!!

Hörs förhoppningsvis senare, nu har jag massor att göra!

Kram/E

2 kommentarer

  • Mrs. DeMarkey

    Åh härligt med nytt till kameran! Jag önskar jag kunde vara bättre på det här med kamera och sånt, men är inte så bra på fota och veta vad alla menyer är till för.. ha ha.

    Hoppas det blir massa bildtagning nu.
    Måste googla på Zlatans mål, missade matchen men hört att den va kanon bra!

  • ewasverklighet

    Ja det är roligt att fotografera, och man lär sig något nytt varje gång. Har haft systemkamera i ca 4 år, så jag är inte heller någon proffs 🙂 Vill börja gå en fotokurs för att lära mig mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *