Familjeliv

Alla dessa härliga stunder i vardagen

God kväll mina vänner!

Jag har varit på ett grymt hårt träningpass och känner mig helt slut körd. Jag håller på med lite dagliga hembestyr som tvätt och förberedelser inför morgondagen men ska strax gå och lägga mig tidigt.

T gjorde vår favoriträtt idag, stek anka med plomonsås. Det är så gott! Att sitta och äta tillsammans på vardagar är bara så lyxigt! Älskar när vi sitter ner vid bordet tillsammans och barnen berättar om sin dag på skolan, att bara ta det lugnt och att vara här och nu. Dessa stunder är guldvärda!

 

Maja hjälper till att duka, vår stora vackra skatt börjar bli så stor…

Finaste Maja, vi älskar dig så otroligt mycket! Du är så klok, ansvarsfull och kärleksfull på alla sätt och vis! Du och din sötaste lillasyster Julia gör oss så stolta! ÄLSKADE barn vad ni förgyller varenda dag av livet. Inget är viktigare än er!

 

Underbara rosor som står och pryder köksbordet fick jag i helgen av barnen och T. ❤

Nu ska jag samla massa sömn 🙂

God natt och sov gott!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *