Familjeliv,  Mode & Stil

Missioni

Är det något man kan shoppa med gott samvete så är det Lindex Missonikollektion! 10% av beloppet stöttar bröstcancerforskningen och det är inte fel att det finns Så MÅNGA godbitar i kollektionen heller. Igår kväll precis innan jag skulle gå och lägga mig så kom jag på att Lindex släpper Missioni online klockan 12 på natten. Så att sova var ingen bra ide, jag satt till midnatt och nästan somnade framför datan, men vad hände?!, Ju hela onlinestore blev så överbelastad att man kunde shoppa Nada! Men, idag på min rast körde jag raka vägen till Lindex och YES, där hittade jag mina favoriter. 🙂 Ok man fick stå i kön typ en halvtimme men det var så värt!

 

Denna här fina koftan fick följa med hem.

Denna fina klänningen som var min favorit var slut direkt, men en tjej sa till mig att det hänger en sista på skyltdockan, och tur var att den var precis i min storlek 🙂

T-shirt från missioni

Denna fina klänningen köpte jag till min lilla skatt, blev besviken att det inte fanns något till större barn 🙁 Så jag hittade något annat fint till stora skatten istället 🙂

2 par mössor och ett paraply fick också följa med hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *