Familjeliv,  Mode & Stil

Louis Vuitton

Älskar min nya väska! Louis Vuitton neverfull MM.  Fick den av min underbara man i bröllopspresent. Den här väskan rymmer precis allt & lite till. Man kan dra åt Neverfullen för att göra den lite mindre. Fördelen med alla Louis Vuittons väskor är att dom är extremt tåliga. Dom tål nästan allting och är otroligt slitstarka. T visste att jag önskade mig en sådan och beställde den från  Louis Vuitton i Stockholm. Att jag är en väskbrud det är det ingen tvekan om! Jag älskar väskor och har gjort så länge jag kan minnas, och jag vet att denna här kommer jag att använda flitigt! 🙂

 

 

Så snygg, stilren och alldeles, alldeles perfekt i modell!

Är du väsktokig?  🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *