Mat,  Övrigt

Gårdagens

Hej o hop! Igår var vi hemma hos ett par vänner på middag. Supertrevligt och supergod mat! Meningen var att vi skulle vara där några timmar och sedan hem, i och med det var söndag och jobb nästa dag. Men det var så trevligt och klockan bara gick att vi hamnade hemma när klockan slog 1 på natten 😉 Idag är jag hemma med Julia och vabbar, snäckan hostar fortfarande väldigt mycket. T gick till jobbet, Stackare, men men har man roligt så har roligt 😉 Tack vänner för igår!

 

Gårdagens outfit Klänning Odd Molly, linne Gina. Halsban DIDDI favo kappa från Chillnorway

 

 

 

Fläskfile i örter med parmaskinka

 

Förrätt var lax med egengjord pesto

 

Efterrätt marängsviss med färska bär!

 

Jätte god champagne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *