Familjeliv

Ont i magen……

IMG_5803

Bild från Påskhelgen.

God kväll!

Har inte riktigt hunnit med bloggen som jag velat denna vecka, fullt upp med andra ord!

Idag känner jag mig som en zombie, så trött så ögonen går i kors! Stora skatten vaknade i natt och hade jätteont i magen, vet inte om det var något hon ätit i skolan eller vad det var men hon var så ledsen och grät av smärta. Inget illamående, feber eller dålig i magen, bara ont . Vi masserade, gav Kamomillte (som ska tydligen vara bra mot magen), värmde kudde och allt möjligt men inget hjälpte. Det var hemskt att se henne ha så himla ont, vi tänkte ringa akuten men så hon vi 3 tiden att det kändes lite bättre och somnade. Jag sov däremot  knappt något i natt då jag sprang fram och tillbaka till henne för att kolla läget, så orolig och ledsen man blir.

På morgonen var skatten lite bättre men fortfarande lite öm i magen, hon åt som vanligt idag men har varit jättetrött, inget konstigt när hon var uppe halva natten. Jag ringde vårdcentralen på morgonen men dom sa att det var bättre att avvakta idag och se hur hon mår. Hoppas, Hoppas att det är borta nu.

Idag städade jag bort påsken i och jag var hemma med skatten, så nu är allt borta, skönt!

I morgon vaknar vi till fredag!

I helgen tänkte vi bara ta det lugnt med familjen (välbehövligt efter påsken 😉 och vårfixa i trädgården, oj oj så mycket det finns att göra där.

Nattakram, nu ska denna mamma äntligen sova!

/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *