Hejsan denna underbara lördag!

Så himla skönt med helg! Vi har haft sovmorgon här hemma och ätit en lång frukost och ska strax ut en tur  i detta kyliga krispiga vädret, det blir backen och pulka med skatterna. Ute är det tio minus grader , kallt men så himla härligt!

På kvällen kommer mormor och morfar för att passa skatterna och mysa, jag och T ska nämligen iväg till ett par vänner för äta gott och umgås. Det är så härligt att vi har hittat varandra igen efter så många år. Vi hade jättebra kontakt när vi alla var yngre men tappade kontakten på något sätt, men nu efter alla dessa år har vi börjat att träffas igen. Härligt, för det känns som vi aldrig slutade att umgås på något sätt 🙂

IMG_3855

Fina Glorian från Klong kom äntligen igår och den är så himla fin och ger ett underbar sken, väntar nu på att den stora Glorian ska komma, hoppas att den kommer nästa vecka.

IMG_3857

Så vacker!

Kram så länge!

/E