IMG_5593

IMG_5596

IMG_5591

I torsdags kom min efterlängtade paket från Louis Vuitton Stockholm. Jag har ju länge önskat mig denna tokfina väska 🙂

Speedy Bandoulière 25 Monogram, det är en perfekt väska on the go! Den sväljer massa grejer fast den är bara i storlek 25 så rymmer den massa ändå och är alldeles perfekt. Man kan ha den på armen, axel eller som cross body. Jag har en Speedy 30 i damer azur som jag fullkomligt älskar men denna här med ett rem var ju bara tvungen att lägga till samling.

Vi kommer ha så många härliga underbara galna år ihop. Jag ska ta hand om dig som en liten bebis 😉

Den är så himla fin, med mina initialer och jag är så happy, ja jag vet ytlig kärlek 🙂

Som ni redan vet så älskar jag väskor. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tittar på fina väskor!

Detta är Louis Vuitton nummer tre i samlingen, nästa i framtiden blir förmodligen en afton väska, funderar på en Favorite PM eller Eva Clutch 😉

Tack älskling för den fina väskan 🙂