IMG_1016

Hejsan Vabruari!!

Lilla skatten vilar på soffan och Wilma ligger såklart bredvid och passar henne, fina Wilma 🙂

Här hemma är skatterna mer eller mindre förkylda. Stora skatten verkar må bättre och ska till skolan i morgon men nu är lilla skatten drabbad. Hon vaknad i natt och hade jätteont i halsen och var supersnuvig. Jag ringde tidigt till vårdcentralen och fick tid nästan direkt, när vi väl kom in var det fullt med sjuka barn och vuxna som satt och väntade på sin tur och det tog två timmar innan vi fick träffa läkaren….sjukvården alltså…puh!!

Det är mest hosta och snuva här hemma men lilla skatten fick även feber idag, stackars liten!

Så i morgon blir det vab för min del, jag får jobba hemifrån helt enkelt.

På onsdag kommer äntligen mina föräldrar hem från Polen, som vi har längtat 🙂

Jag ska hämta dom från flygplatsen och de har lovat skatterna att komma hem till oss direkt från flygplatsen 🙂

Och vet ni, nästa vecka är det ju sportlov, vi har tagit semester hela veckan och den ska vi spendera på hotell och spa, så himla mysigt det ska bli.

Nej hör ni, nu blir det gym för min del och sedan ett avsnitt vampyrer innan vi kryper i säng 😉

Kram/E