IMG_3255

Dagen outfit idag, hihih 🙂

Vår Julia eller vår Maja?

Nej det är bara jag som är ca 3 år gammal här. 🙂

Hittade denna bild hos mina föräldrar för någon månad sedan, tycker faktiskt att lilla skatten är väldigt lik mig när jag var liten. Jag var också rätt ljushårig när jag var barn, det kan man knappt tro nu, jag har ju blivit så himla mörkhårig. Håret blev mörkare när jag blev äldre och jätte mörkt när jag blev tonåring. Undrar om även lilla skatten kommer bli mörkare i håret i framtiden?

Stora ögon och precis samma ögonbryn har hon fått efter mig 🙂

Vår söta stora skatt är mer lik T. Men faktum är att ju äldre hon är så ser man även drag efter mig. Tjockt hår har i alla fall båda tjejerna ärvt efter mig 🙂 Vilket är jättebra då T har väldigt tunt.

Tänk att det kan bli så, så olika men ändå så lika 🙂

Våra finaste skatter ❤️

Idag mina vänner är det torsdag och denna dagen tänkte jag sluta tidigare än vanligt och mysa lite med mina skatter i stället 🙂

Hoppas att ni får en fin dag!

Kram/E