IMG_0074

IMG_0066

God kväll söta!

Bloggen har strulat hela dagen och jag kunde inte göra några inlägg, Grrrr!

Igår kväll var jag och T i stan och hade en mysig kväll tillsammans! Bara för att man gift sig så behöver man ju inte sluta att dejta. Jag älskar att gå på dejt – och som tur är finns det ingen hellre jag går på dejt med än just min man. 🙂 T är bra på att överraska, igår blev det en spontandejt med fördrink på renaissance och sedan lilla torg. Urmysigt.

Idag är det fredag och stora skatten är på tjejmiddag hos sin kompis och lilla skatten är på tennis med T, jag hade tänkt att åka iväg på träning men pausar idag då min kropp skriker efter vila. Det får bli gymmet i morgon i stället.

Ska röja här hemma lite då det ser ut som en bombnedslag efter hela veckan! 😉

Kram söta och trevlig fredagskväll önskar jag er!

/E