IMG_9874

T shirt KENZO, jeans G, väska LV och bälte Burberry.

Hej på er sweeties!

Hemskt ledsen för mina glesa uppdateringar, men just nu rullar livet på i hundra och jag känner att jag knappt har tid för att andas.

Barnen och T är mitt liv, mitt ljus, mitt allt, och jag väljer att fokusera på dom och på andra saker som gör mig lycklig och det är det som jag prioriterar först och främst. På jobbet är det också fullt upp just nu och det händer så många spännande grejer, men för att ett företag ska gå bra och med vinst måste man ibland ta svåra beslut och det är det som kan kännas jobbigt emellan åt.  Just nu är jag i en period där jag har massa nya idéer, planer och väldigt mycket inspiration på jobbet och det kräver också en hel del av min tid, kul men väldigt tidskrävande om jag säger så. 🙂

Det är jättekul att ni är så många som kikar in här varje dag, men jag hoppas att ni har förståelse att vissa dagar blir det lite mindre blogging eller inget alls kanske…och andra dagar kan det bli flera inlägg per dag, just för att jag kanske har mer tid över för bloggen då.

Våren är ju här med besked, rena rama sommarvärmen såhär i slutet på april. Jag älskar det. Barnen och Wilma också! Vi har inte varit inomhus många minuter de senaste dagarna. Härligt!
Körsbärsträden blommar lite här och var i staden och det är så underbart vackert alltihop! Stoppa tiden!

Nej hör ni måste rusa i vanlig ordning är det någon som drar i mig här på jobbet 😉

Kram och trevlig tisdag! 🙂

/E