chanel-bag

cd386e00-52ac-48ad-b6b9-7758bf305b40

lauren_conrad_chanel_255_bag

Lauren Conrad med fina Chanelväskan!

Jag är ju galen i väskor som ni redan vet och från och till får jag en sådan där habegär, och Chanel 2.55  har länge länge läggat på min önskelista. När vi var i Rom så stod jag och klämde och kände på den i Chanel butiken och blev ännu mer förälskad, dock kan jag inte bestämma mig om storleken (funderar mellan jumbo eller medium) och om jag ska välja den i kaviar läder eller lammskin…sen så kostar den flera tusenlappar om jag säger så, jag kan få 3 dyra väskor för dessa pengar” men samtidigt så tycker jag att en sådan väska är en investering och i framtiden kommer mina skatter och barbarn få ärva den ju 😉

Jaja  I-lands problem jag vet 😉

Nu ska jag lägga mig och sova och drömma om min Chanel väska är totalt slut efter kvällens träningspass!

Nattakram/E