Hej i stugorna!

Idag kom handtag till våra köksluckor och det har blivit så fint. Köket har blivit mycket större på något sätt och passar mycket bättre med hela husets inredning.. Jag tokgillar verkligen vårt nya kök nu.

En sak återstår dock och det är vår kyl och frys som måste bytas pronto! När vi byggde huset för 7 år sedan så valde vi kyl och frys från Siemens men redan då kände vi att det inte var rätt val. Oh my, vilka problem vi har haft sedan dess…orkar inte gå in på detaljer men under dessa 7 år har Siemens bytt dörrar till frys respektive kyl säkert minst 20 gånger pga. att de spricker på sidorna och trillar ner efter en tid. Jag är så trött på detta och orkar inte ta fajten mer, vill bara byta till ett helt nytt märke.

Nu har vi tittat på flera olika modeller från olika tillverkare och det lutar faktisk åt att det blir kyl frys från Electrolux.  I vårt gamla hus hade vi nämligen samtliga vitvaror från Electrolux och det var faktiskt aldrig några som helst problem – allt fungerade precis som det skulle under alla år. Likaså hos mina och T:s föräldrar, det har alltid varit Electrolux och ingen upplevde några bekymmer.

Det är denna kombination av kyl  & frys som vi har kikat på:

ImageExternal.aspx ImageExternal2.aspx