Som ni vet så älskar jag inredning och fina dukningar 🙂 Porslin är något som jag inte kan få nog av! Jag har nu tröttnat på vårt Höganäs och gav allt bort till mina föräldrar. Älskar vårt fina porslin från Villeroy & Boch som finns på cervera men vill nu börja samla på något nytt för att variera. Jag har fasnat lite extra för Mateus porslin och bestämt mig att börja samla på den. Till att börja med köpte jag ett stort fat med söta fjärilar på i färgen plum och små ostron skålar i färgen rosa 🙂

IMG_5525

Mateus finns i så många färger att det var svårt att välja, men rosa var ett säkert val 😉 Det stora fatet valde jag i plum och jag är riktigt nöjd!

 

IMG_5527

Köpte också ett stort ostron skål i rosa, så fint!!

Jag vill inte blanda för många färger men grå ligger också på min önskelista. Kanske grå tallrikar och asietter i spetsmönster får det bli framöver 🙂

Annars ville jag bara önska er en trevlig lördag!

Vi softar fortfarande här hemma och har inga stora planer så länge. Skönt det med ibland!

Kram

/E