IMG_5129

 

En ny ögon kräm har fått följa med hem idag. Denna kommer från  Estée Lauder . Det är en global anti-age ögonkräm som förser din hud med viktiga näringsämnen och återfuktning på djupet. Kombinationen av ingredienser hjälper på så vis till att skjuta upp alla ålderstecknen.

Jag fick ett litet prov av denna ögonkrämen när jag köpte läppglans för en tid sedan och gillade den massor. Doften, konsistensen och det fina skimret ger en känsla av lyx!

Jag har länge använt Clinique All About Eyes som jag har varit rätt nöjd med men tycker att det ska bli roligt att testa något nytt nu 🙂

Jag använder alltid ögonkrämer och serum, både morgon och kväll. Det är viktigt att ha en speciell kräm för ögat, då de oftast är lite lättare och skonsammare för den tunna huden runt ögat, som inte behöver fukt på samma sätt som resten av ansiktet. Så ögonkräm är livsviktig om man vill hålla rynkorna borta länge.

Men jag är inte trogen till bara en serie, utan jag brukar testa lite olika märken som känns bra för min torra hy och som förhoppningsvis hjälper till att motverka för tidigt åldrande!

Hur snabbt din hud åldras beror på dina genetiska anlag men också på din livsstil! Jag försöker leva så hälsosamt det går, jag röker inte, solar aldrig mitt ansikte, äter hälsosamt, försöker att träna regelbundet-älskar att träna, men brukar unna mig ett glas vin då och då. Hatar dock starksprit och dricker drinkar väldigt sällan!

 Annars måste jag tilläga att jag har bra gener och det tackar jag min fina mamma och mormor för 🙂