IMG_6619

God morgon!

Idag börjar jag senare, så lugn frukost och en ny mama magasin.

När jag öppnade tidningen fick jag tårar i ögonen, mama firar nämligen 10 år i år och jag minns det som igår när jag köpte första tidningen för just 10 år sedan. Jag minns att det var Emma Sjöberg som var på omslaget med sin lilla dotter. Jag hade precis fött vår älskade Maja och var i min lilla bebisbubbla…har så många fina minnen från den första tiden. Vi hade precis köpt vårt första hus, vårt första stora bil så att vagnen skulle få plats och blivit en riktig familj. Så unga vi var, helt otroligt vad tiden har gått fort! Tre år senare föddes vår andra lilla skatt och vi blev en familj på fyra. Lyckliga och förväntansfulla, flyttade vi till vårt nybyggda hus och livet rullade på….

10 år känns som igår men mycket har hänt sen dess egentligen….

Jag är lycklig och tacksam varje dag för mitt liv och min fina familj!

Familjelivet is the best 🙂

Det var lite minnen men nu kör vi Onsdag!

Kram

/E