Familjeliv

2013 är året då jag………..

Tänker investera i mig själv genom att ta hand om min hälsa mer. Vill få in mer motion i vardagen för att få mer styrka i kroppen och få bättre kondition, för jag vet att jag mår som bäst när jag tränar. Och så vill jag ha en bra kostvana för att känna mig gladare och piggare. Sänka kraven på mig själv och försöka att tänka att allt inte behöver vara så jäkla perfekt. Ta hand om mig själv för att orka mer och må bra! Mer som jag vill är att resa, så sugen på världen där utanför och vill upptäcka den med min fina familj och med min kamera, njuta av livet, ta för mig och se mig omkring…..

Det viktigaste är att man vågar följa sitt hjärta, göra det man tror på och våga chansa i livet när det känns rätt.
/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *