Familjeliv

ANNANDAG JUL

Hej i stugorna!

Idag har vi softat hemma och bara tagit det lugnt, så skönt. Vi skulle iväg till stan för att fynda lite på rean men orkade inte att komma ut och trängas med alla andra idag. Skatterna är hos mormor och morfar och busar där idag, men snart ska T hämta skatterna hem. Jag har tagit ett lång härligt bad och ser fram emot lite sushi, film och mys i soffan. Nu är jag trött och däst efter alla julbord 😉

 

Våra fina sessor! Åh vad jag älskar er! ❤

Hundarna fick också följa med till mormor och morfar, om ca 3 veckor ska vi hämta vår lilla riktiga valp 🙂

Nu blev jag riktigt nannig efter badet…jäsp!

Hoppas ni haft en fin annandag, imorgon är det vardag igen, men vi är lediga. Dröjer dock inte länge innan vi ska fira igen, T ordnade idag med catering från ellas inför nyår så vi slipper slava i köket och bara kan njuta av att det nya året är på ingång. Vi ska träffas hos fina vänner och fira nyår, det ser vi fram emot.

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *