Familjeliv

When you love someone

Om 2 veckor har vi julafton. Det känns allt lite overkligt. Att vi ska få långt jullov, längtar! Tiden går så snabbt mellan jobb och nattning av små och då jobbar jag ändå 80%. Vi bestämde lång innan barnen föddes att jag inte skulle jobba heltid för att barnen inte ska få långa dagar på dagis och fritids. Finns inget som är viktigare än våra skatter och tiden går så fort, alldeles för fort…varje dag är en gåva. Alla familjer pusslar på olika vis och för mig är tiden med barnen något vi aldrig får tillbaka så den prioriteras.

Är det något jag är tacksam över så är det att jag fick äran att bilda familj med just T. Det är så stort att man inte kan förklara. Family Life is the best!

 

Ha en mysig kväll allihopa därute och kom ihåg att kramas mycket nu när vinterkylan slagit till på riktigt. Brrr, så kallt vi hade idag!

Nu ska jag krypa tidigt i säng bredvid min man och somna sött!

Natta kramar!/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *