Familjeliv

Lucia

Hej i stugorna!

Idag har jag varit hemma med skatterna, i natt vaknade Maja och mådde illa. Jag vet inte om det var något hon åt men det var bara en gång och inget mer. Idag har hon varit bra och mått hur bra som helst. Kan vara för många churros på marknaden som spökade. Julia fick också vara hemma då jag inte visste om det var magsjuka. Men tack o lov var det inget mer med det, så imorgon blir det skolan som vanligt.

På kvällen hade lilla snäckan Lucia på skolan och det ville hon ju såklart inte missa. Hon var så duktig och stolt, världens sötaste Lucia. Julia älskar att vara i centrum och är inte det minsta blyg 🙂 Jag har alltid älskat Luciatåg och tycker att det är så fint.

Termometern visar -5 grader, det är ju inte klokt vad himla kallt det blev helt plötsligt. Det bara smällde till! Är det likadant hos er vänner?

 

Sötaste Lucia!

Nu tidigt i säng och samla en massa sömn!

Kram/E

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *