Familjeliv

Breaking dawn och det här med vädret…..

Hejsan fredag!

Igår, Alltså! Vilken film!!! Kan inte fatta att sagan är över… Jag överdriver inte alls när jag säger att man satt som på nålar i två timmar!  Krigsscenen var väldigt chockerande, vilket var positivt och slutet var fantastiskt! 🙂  Känns konstigt att detta var sista filmen…

Nu till något helt annat. Jag brukar undvika att gnälla för mycket på vädret eftersom jag tycker andra är så mycket bättre än mig på sådant.  Men nu alltså…. Nu spricker jag i en explosion av förtryckta känslor för detta –Tja vad skall man kalla det!? Mörka November vädret!!! Kan det inte bli lite minus grader istället för 5-7 plus grader, rått fuktigt, REGN REGN REGN & lassvis med smuts & ett evigt mörker. Kan det inte bli vinter & minus grader!  Så vill jag ha MASSA VIT SNÖ! Folk tittar på mig med stora ögon och frågar mig vill du ha minus grader och snö? Men då blir det ju kallt?!  Ja jo, i & för sig, minus grader är kallt. MEN det är torrt & renare, så kan man klä sig varmare så slipper man frysa, och andas frisk luft, mindre bakterier och förkylningar. Regnet kan du skydda dig från men fuktigheten går genom kläder märg & ben. Sen det här med snön, hur underbart är inte det! Och barnen längtar att få  bygga snögubbar,iglos och forma änglar i snön och köra snöbollskrig. Här nere i Skåne brukar det ju inte vara så mycket snö att hurra för. Så när snön väl kommer så är det så underbart och genast blir det så mycket ljusare!

Ok, nog klagat om vädret, nu massa att göra innan jag kan ta fredagmys med familjen! 🙂

 

Skatterna förra vinter när snön Äntligen kom!

Hörs förhoppningsvis senare!

KRAM/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *