Hår och sånt…

Hej! Förlåt för ingen blogging igår, men jag hade ingen mer plats på hårddisken, iphoto tog allt, puh! Så jag måste köpa en större hårdisk Pronto! 🙂 Jag var och klippte håret på mina prinsessor igår, frisören sa att Maja har väldigt unikt hår, jätte tjockt för att bara var 9 år och så vackert. 🙂  Ja vi märkte redan när hon föddes att hon hade jätte mycket hår, och när hon var 1 år så var redan hennes hår tjockt och långt. Julia har också jätte fint hår, kanske inte lika tjockt som Majas men frisören sa att hon har mycket mer än andra 5 åringar hon har sett och att hon fortfarande är bara 5 år. Jag har alltid varit jätte nöjd med mitt eget hår så jag antar att skatterna har ärvt det efter mig, dock har jag inte lika tjockt som Maja, hennes har är speciellt 🙂

Idag är det redan onsdag och det är så trist väder , får bli en innedag med pyssel, film, bakning och städning hemma. 🙂

Kram

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *